logo_Austalian bodycare_grey_nopayoff

Opdag en revolutionerende løsning til din hudpleje med Australian Bodycare. Produkterne er specialiserede i at bekæmpe hudproblemer ved hjælp af den kraftfulde Tea Tree Oil. Uanset om du har urenheder, irriteret hud eller skæl, giver produkterne skånsomme og effektive løsninger. Gør dig klar til at opleve en sundere og mere strålende hud med Australian Bodycare.

Australian bodycare_helsam_1000x1000
image001

Som de allerførste bragte AVIVIR Aloe Vera til Danmark i 1989. Vores mål er hensynet til mennesker og naturen, og altid kompromisløs kvalitet. Vi anvender kun økologisk ACTIValoe® med min. 10% Acemannan, som er dokumenteret til at styrke immunforsvaret. Kosttilskuddene bidrager til, at normalisere immunforsvar, fordøjelse, slimhinder og hud. Og Aloe Vera virker blødgørende og genopbyggende på huden.

image002
Bidro_logo_UdenBi-kopi

Bidro har specialiseret sig i stærke kvalitetsprodukter, og har leveret kosttilskud siden 1988.

Alle produkter er naturlige og fremstillet nænsomt. Bidro går ikke på kompromis med kvaliteten, og du kan være sikker på altid at finde vitaminer, mineraler og kosttilskud af den højeste kvalitet, baseret på kun de bedste råvarer. Bidro er også forhandler af den anerkendte fiskeolie fra Nordic Naturals.

Bidro (1000 × 1000px)
BioSym_logo_blå_png

Biosym er en innovativ dansk udvikler af kosttilskud af højeste kvalitet, med et ønske om at sikre velvære, sundhed og livskvalitet til familien på tværs.

I mere end 35 år har Biosym tilbudt et af landets førende serier af effektive kosttilskud, der er kendetegnet ved optimal sammensætning og let optagelighed for derved at sikre en gavnlig effekt uanset alder og fysik.

Biosym_Sampak_1000x1000_png
BioVita_nyt_logo_grøn

BioVita er i dag landets førende distributør af Homøopatiske lægemidler. Både til mennesker og dyr. Derudover har vi en række effektive kosttilskud, hudpleje, medicinsk testudstyr og kinesiotapes.

Vores speciale er Homøopatiske lægemidler. Vores hovedleverandør er det tyske firma Heel, der er verdens største producent af homøopatiske lægemidler og klart førende hvad angår dokumentation for lægemidlernes virkning.

Hos BioVita prioriterer vi god service, effektive præparater, videnskabelig dokumentation, produktudvikling og til lave priser - Det bør ikke være dyrt at blive rask.

Heelpackshot lille
wiotech-1

Medic Wiotech har mange kendte produkter, som dækker over et stort indikationsområde.

Vi er en virksomhed med dedikerede medarbejdere med bred brancheerfaring fra både detailhandelen, producent- og distributørleddet. Vi er altid parate til at hjælpe jer, og vi sætter en ære i at yde en høj og fleksibel service. Og så har vi alle tre taget dHb’s helsevejlederuddannelse.

Tre produkter
ND_logo_uden payoff_RGB_DK

Natur-Drogeriet har produceret kosttilskud siden 1945, hvilket gør dem til Danmarks ældste helsekostproducent.

Natur-Drogeriets historie er baseret på urter. Et af deres kendetegn er ”naturens skatkammer”, da de ynder at anvende så meget af naturen i deres produkter som muligt. Natur-Drogeriet tror desuden på kompleksitet, hvilket vil sige, at de ofte bruger hele urten i deres produkter.

DHB_hjemmeside_Natur-Drogeriet
NE-logo-noClaim

Natur Energi ligger i Allerød. Her repræsenterer vi foruden Solaray, livsstilsbrandet KAL. Begge produceres i naturskønne omgivelser i Rockey Mountains, Utah, USA, af Nordamerikas største producent af kosttilskud, Neutraceutical. Brandet forhandles i 62 lande, hvor Danmark, udgør et af de største markeder.

Natur Energis logo er livs træet, som symboliserer kærligheden til naturen og den helende styrke naturen har på os mennesker. En natur, vi altid vil værne om.

Solaray-brand-1000x1000px
Logo_NDS korrekt

Engholm NDS Nutrition ApS er et dansk familieejet selskab, som får alle NDS® produkter produceret i Danmark. Familien har været aktiv på helsekostmarkedet siden 1984. Missionen var fra starten af levere de absolut bedste produkter til terapeuterne og deres patienter. Sammen med rigtig mange terapeuter har vi fået udviklet en unik serie inden for probiotika og Collagen.

NDS_1000x1000
newnordic-logo-1

Hos New Nordic går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores ingredienser og sikkerheden af de produkter vi leverer. Vi udvikler effektive produkter, der opfylder specifikke behov indenfor sundhed og skønhed. Vi følger vores produkter fra skov og mark og hele vejen til de færdige produkter på hylderne.

Vi tror på langsigtede forpligtelser overfor vores kunder og forhandlere, på kvaliteten af vores produkter og på den forskning, der driver udviklingen af produkter i fremtiden.

billede
novasel_logo

Naturlig sundhed vores udvalg – dit sikre valg. Vores mærker og produkter er nøje udvalgte, så du med ro i maven kan føle dig tryg uanset hvilke af vores produkter du vælger at anbefale/bruge.

Kvalitet, veldokumenteret virkning og troværdighed har siden vores begyndelse i 2003 været de kriterier vi udvælger vores produkter ud fra. Vi startede med at introducere Equazen eye q efterfulgt af Original muslingeolie. Sidenhen er blandt andet Perskindol og KeenMind kommet til.

Novasel billede
pharma_nord_guld+sort

Danske Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder indenfor produkter med essentielle næringsstoffer. Vi udvikler, producerer og markedsfører kosttilskud og lægemidler med vægt på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation. 
Pharma Nords forskningsdatabase indeholder mere end 9.000 videnskabelige studier. Denne database er grundstenen i hele vores produktudvikling.

DK_familyPhoto_1000x1000_0723
Strath_logo

Strath er naturlige kosttilskud baseret på den unikke Strath-urtegær - en slags naturligt kraftværk med over 50 urter og 61 næringsstoffer. Fremstillet i Schweiz af råvarer af høj kvalitet i en skånsom proces, der sikrer at naturens ressourcer behandles ansvarligt. 100% naturligt, uden konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller aromastoffer. Fås som dråber, tabletter og eliksir og original eller med tilsatte vitaminer og mineraler

Strath Woman_all products_1000x1000px copy

dhblogo_browser-1

Kontakt:
E-mail: mail@d-h-b.dk
Telefon: 74 48 68 02