Bliv helsevejleder

Bliv_helsekostvejleder_studiehold

OBS!
Næste hold starter august 2024.

Danmarks eneste uddannelse som helsevejleder, kom med fra august 2024.

Har du lyst til at blive en rigtig god sparringspartner til kunderne i helsekostbutikken, tilbyder vi et årskursus, hvor du både møder nogle af de bedste undervisere og nogle af de bedste producenter udi mad, kosttilskud og naturlægemidler.

Vi har bygget uddannelsen op i moduler, så du uden for meget hjemmearbejde bliver ført gennem hele kroppens opbygning i en version, hvor alle kan være med.

Vi går bagom produktionen af fx vitaminer, mineraler, urter, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og homøopati, vi klæder dig i det hele taget på med baggrundsviden, så du kan skabe en rigtig god, troværdig støtte for dine kunder.


Gennem film, webinarer på onlinebasis og 4 dagskurser i Middelfart, får du masser af viden, du selv kan plukke ned af hylderne:

  1. Vi fortæller præcist, hvad der skal læses eller ses af film mellem hver undervisningsgang. Du skal regne med cirka en time om ugen. Hvis du vil fordybe dig i nogle emner, siger du bare til.
  2. Vi underviser online en gang om måneden i tre timer undtagen i sommerferien og julen og undtaget de måneder, hvor du skal møde op til fysisk undervisning. Vi hjælper dig selvfølgelig med at komme på online. Det foregår over Zoom, der er et meget nemt system.
  3. Fire gange, cirka en gang i kvartalet mødes vi til en heldagsseminar, hvor producenter og produktudviklerne bag fødevarer, kosttilskud og naturlægemidler deler ud af deres viden.
  4. Undervejs kan du stille alverdens spørgsmål i chatforum, som findes her på siden.
  5. Vi afslutter med en online eksamen og bare rolig, den er baseret på det skriftlige materiale undervejs, så er der lige et øjeblik, hvor du er fraværende undervejs, kan du stadig bestå eksamen. Den er således ikke baseret på held eller tilfældige opgaver.

Når du har bestået eksamen kan du kalde dig Helsevejleder dHb.


Online moduler optages
Hvis du er forhindret i at deltage i et onlinewebinar, så optager vi indholdet. Det kan vi desværre ikke love dig på seminarerne, der er du nødt til at møde op til undervisningen.

Forberedelse til modulerne
I nogle af modulerne er der lidt forberedelse til hvert webinar, i andre kan du blot læne dig tilbage og nyde de gode foredragsholdere, som sprudler af viden. En viden du kan bruge i dit daglige liv, hvad enten du er i en helsekostbutik eller arbejder som konsulent fx for et kosttilskudsfirma.


Marianne Palm 2-nyt

Marianne Palm
Underviser og faglig leder af Helsevejlederuddannelsen dHb


Hvem kan deltage

  • dHb-medlemmer og deres butiksansatte.
  • Ikke dHb-medlemmer, som er ejere af eller ansat i en helsekostforretning.
  • Privatpersoner, der har eller ønsker nær tilknytning til helsekostbranchen (efter konkret vurdering).

For yderligere information om uddannelsen, kontakt venligst dHb på e-mail: mail@d-h-b.dk eller telefon: 74 48 68 02.

dHb står for Danske Helsekostforretningers Brancheforening. Foreningens medlemmer er helsekostforretninger, og foreningen har gennem 30 år uddannet Helsekostvejledere.


Pris

dHb-medlemmer: 1900 kr. excl. moms
Øvrige: 6900 kr. excl. moms

Tilmelding

Kontakt venligst dHb på
E-mail: mail@d-h-b.dk
Telefon: 74 48 68 02


dhblogo_browser-1

Kontakt:
E-mail: mail@d-h-b.dk
Telefon: 74 48 68 02